PERSONLIG TRENING for Bergen Fitness

fitfactory leverer PT- og livsstilstjenester til medlemmer ved Bergen Fitness
Uansett om du har evnen til å motivere deg selv, eller om du strever med å komme deg ut av sofaen: Bruk profesjonell hjelp for å få bedre resultater!

Er du nysgjerrig på hva en personlig trener kan gjøre for deg? La oss få deg ut av komfortsonen - vi hjelper deg til å lykkes med å nå målene du har satt deg.
Tilbud til 12/6: INTENSIV PT-PAKKE
▪ 3 ukers varighet, velg 2 eller 3 økter (50 min.) per uke
▪ 2/uke kr 3.600  |  3/uke kr 4.950 - spar inntil 2.250 kroner!
Topp formen før sommeren: Reserver en pakke via kontaktskjemaet nå!

PRISER for personlig trening

GRUNNPRISER
▪ PT 50 minutter: kr 800,00
▪ PT 25 minutter: kr 500,00

NB! Trene med Adam: Grunnpris + kr 100,00
RABATT
VED KJØP AV MINST 10 // 20 // 30 TIMER:
Rabatt = 15 % // 20 % // 25 %

DUO PT 50 % tillegg på alle priser

Våre personlige trenere hos Bergen Fitness

PT Adam Marciniak  |  Adam har en bred og variert treningsbakgrunn innen blant annet basketball, kampsport, capoeira, yoga og kroppsbygging. Han er utdannet personlig trener i Polen, og har flere års erfaring som PT fra både Polen og Norge (norsken er ikke helt flytende ennå, men ved  behov supplerer han på godt engelsk - hvis ikke du foretrekker polsk eller portugisisk!). Trener du med Adam vil du garantert ikke kjede deg: Spennende øvelser  inspirert av ulike treningsretninger og motiverende økter får deg til å yte ditt aller beste.
PT Jakob Reiso
Jakob er utdannet personlig trener ved Active Education, og er spesielt interessert i styrketrening. Han er opptatt av hvordan trening kan bidra til en generelt god helse,  slik at du og kroppen fungerer best mulig i en hektisk hverdag.

Selv trener han blant annet styrke, kondisjon, teknikk og bevegelighet. Dine behov, mål og forutsetninger avgjør hvilken retning du og Jakob sammen velger for at du skal  oppnå resultatene du ønsker deg.

Kontakt/bestilling/informasjon