Nyhet: fitExtreme

fitfactory har fått europeisk eneagentur på kosttilskuddet fitEXTREME. Tilskuddet garanterer økt oksygenopptak, muskelstyrke og -volum. Kombinert med privattrening kan fitEXTREME også være retnings- og områdespesifikk.
Ved daglig bruk garanteres minimum 80 % økt oksygenopptak og minst 120 % økt muskelstyrke. Ved å justere den daglige doseringen kan brukeren også oppnå inntil 50 % økt muskelvolum. Og det er FØR eventuell trening!
- Vi har alltid vært lite begeistret for tilskudd av denne typen, men dette produktet har vist seg å levere langt over forventet, sier daglig leder Christer Kjørsvik.

Punktjustering mulig
Bransjen har i alle år understreket at det ikke er mulig å drive med punktslanking.
- fitEXTREME er ikke et slankeprodukt, men tatt sammen med trening det gir en mulighet for å hente ut effekten på et spesifikt område på kroppen, sier Kjørsvik.

For den som ønsker for eksempel større overarmer eller bredere, mer muskuløse skuldre er dermed målet innen rekkevidde.
- Ja, ved en kombinasjon av trening og fitEXTREME får vi nå helt nye muligheter til å garantere resultater!
Synlig resultat etter hver treningsøkt
Produktet, som både er lovlig og ufarlig, tilbys både som tabletter og som krem. Tablettene blir å få kjøpt via fitfactory.no og på sentrene i Bergen og Oslo, mens kremen kun tilbys privattreningskunder. 
- Ved å smøre kremen på spesifikke områder man vil forbedre kun få minutter før trening, vil virkestoffene trenge gjennom huden og inn i musklene i det ønskete området. Effekten er nesten umiddelbar, musklene responderer på en slik måte at resultatet vil være synlig - og varig - når treningsøkten er over.

Ikke punktslanking, men...
Selv om fitEXTREME ikke er et slankeprodukt vil det kunne gi samme effekt.
- Ved å øke muskelmassen generelt forbrenner kroppen mer fett. Kombineres dette med kremen som fremhever muskler i bestemte områder får man samme effekten som man ville hatt hvis punktslanking var mulig, smiler Kjørsvik.
Testet over lengre tid
Velkjente GlascoSmitCline står bak fitEXTREME, og både tabletter og krem er behørig testet både uten- og innenlands.
- Vi fikk høre om produktet via kontakter i privattreningsbransjen i USA, og søkte umiddelbart om agenturet. Egentlig kun for Norge, men vi fikk likevel tilslag for hele Europa, sier Færø Olsen.
INTRODUKSJONSTILBUD
fitfactory tilbyr fitEXTREME til redusert pris fra og med 1. april til og med 3. april.

▪ fitEXTREME 90 tbl.
kr 3.690 (ord. kr 5.390)

▪ fitEXTREME krem + PT-pakke 20 x 50 min.
PRIS OSLO kr 18.900,00 (ord. 23.900,00)
PRIS BERGEN kr 17.300,00 (ord. 21.700,00)

Trening og krem bør kombineres med tabletter  for optimalt resultat.
BESTILLING OG MER INFORMASJON
Kontakt oss på info@fitfactory.no for å bestille fitEXTREME i tablettform, eller i kombinasjon med trening. Husk å oppgi din kontaktinformasjon og om du ønsker kun tabletter - eller tabletter, krem og trening. Vi kontakter deg for nærmere avtale. Ved spørsmål kan du også kontakte daglig leder Christer Kjørsvik på telefon 907 86 142.