Nyhet: PT Kick-off på Midtun - kun kr 300,00 per økt

Vi har knyttet til oss flere nye, kompetente privattrenere i senteret på Midtun. Enkelte av våre eksisterende trenere har også kapasitet til å ta inn noen flere kunder. For disse privattrenerne ønsker vi å øke breddeerfaringen ytterligere, ved at de får jobbet med et større utvalg kunder med ulike utfordringer, behov og mål. Med PT Kick-off vil vi gi både kunder og trenere nye treningserfaringer!

I januar, februar og mars 2017 tilbyr vi privattrening til kun 300 kroner per økt (50 min.). Tilbudet gjelder onsdager på Midtun i tidsrommet kl. 18-21, med utvalgte privattrenere.

Hver økt betales med kort i forbindelse med treningen. Du kan benytte deg av tilbudet så mange ganger du ønsker, men det er kun mulig å reservere én økt om gangen. Vil du trene flere økter per uke med din privattrener, tilbyr vi disse til en ekstra gunstig pris (informasjon gis på forespørsel). Kick-off-deltakere får også egne tilbud på kroppsanalyse og kostholdsveiledning.

Kapasiteten er begrenset ut fra tidsramme og tilgjengelighet på privattrenere, og vi opererer derfor etter prinsippet om førstemann til møllen. Fyll ut skjemaet for å reservere tid, eventuelt for en plass på venteliste. Vi kontakter deg!