Velkommen til fitfactory

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Med privattrening tilbyr vi deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet. For privattrening i gruppe tilbyr vi sesong- og periodekort. Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter.

 

Trening i en privat atmosfære

fitfactory er mindre sentre som passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål.

Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene. Privattrening i gruppe med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.

 

Utrent, litt trent eller veltrent?

Trening hos fitfactory passer for alle - uansett form. Vi retter oss blant annet mot deg som
▪ av ulike årsaker ikke føler deg komfortabel med å trene i et ordinært treningssenter - for eksempel etter langvarig treningspause, på grunn av overvekt osv.
▪ ønsker hjelp til å hente ut det lille ekstra i forbindelse med opptrening til konkurranse, opptak eller andre utfordringer.

 

Vi tilbyr

PRIVATTRENING
Personlig trening, kostholdsveiledning og oppfølging.
PRIVATTRENING I GRUPPE
Trening i mindre grupper både inne og ute.
KOSTHOLD OG LIVSSTIL
Kosthold tilpasset deg og dine mål: Trygg og effektiv vekt- og fettreduksjon.
BEDRIFTSLØSNINGER
Pausegym, foredrag, kurs og personlig kostholdsveiledning.