Kostholdsveiledning og livsstilskurs

Kostholdsveiledning hos fitfactory skal bidra til at du når dine mål - uansett om målet er optimalt samspill mellom trening og kosthold, eller ren vekt- og fettreduksjon. Du behøver ikke være privattreningskunde for å benytte deg av vårt kostholdstilbud.
Vårt kostholdskonsept er utviklet av fitworks - din personlige kostholdsveileder, som har tilbudt kostholdsveiledning siden 2006 - med svært gode resultater og tilfredse kunder.

fitfactory tilbyr

kroppsanalyse
en nøyaktig beskrivelse av din kroppssammensetning (muskelmasse, fett, væske etc.).
▪ kostholdsveiledning
kroppsanalyse med veiledning og individuelt tilpasset kostholdsplan, samt mulighet for elektronisk oppfølging i 6 eller 12 uker
Sunn og slank livsstilskurs
et komplett opplegg med personlig kostholdsplan, analyser, samlinger og
elektronisk oppfølging i 8 uker

KOMPLETT KOSTHOLDSPAKKE

Kostholdspakken omfatter en 25 minutters konsultasjon med kartlegging av dine nåværende spisevaner. Vi gjennomfører også en InBody kroppsanalyse.

I etterkant av konsultasjonen mottar du på e-post en individuelt tilpasset kostholdsplan, samt oppfølging på e-post i 6 uker. Vi avslutter oppfølgingsperioden med en ny kroppsanalyse og evaluering av utviklingen.
LES MER OG BESTILL

FIT6 og FIT12:
KOSTHOLDSPROGRAM

Våre kostholdsprogrammer gir deg en eller to individuelt tilpassete kostholdsplaner som hjelper deg til å nå dine mål. I tillegg får du oppfølging via e-post i 6 eller 12 uker.

Programmene bestilles på nett, og den videre dialogen og oppfølgingen skjer også online. LES MER OG BESTILL