Fra sofagris til kjempeform
på 3 måneder

Bergen, 11. mars 2015

8,5 kilo mindre fett og to og et halv minutt raskere opp Stoltzekleiven er fasiten etter kun tre måneder hos fitfactory. Kasper Naasen (40) gikk fra helt utrent til kjempemotivert.
- Jeg var en skikkelig sofagris, og i dårlig form da jeg begynte her.

Jasmin Cisija, privattrener og senterleder ved fitfactory Midtun, sier at de første testene av Kasper ikke var spesielt gode.
- Han var temmelig utrent og holdt faktisk på å svime av under første trening, selv om det ikke var en veldig tøff økt.
Kasper sier seg enig.
- De to første ukene følte jeg meg ganske knust etter trening!

Får kjørt seg
Kasper har begynt på vanlige treningssentre tre-fire ganger før, men har falt av lasset hver gang.
- Jeg trivdes ikke så godt med masse folk rundt meg, og hadde ingen å trene med. Dermed soset jeg bare rundt for meg selv, og hadde ingen som stilte krav eller forventninger til meg.
Da han fikk økonomisk mulighet til det, var han ikke i tvil om at det var hjelp fra en PT som ville sørge for at han nådde målene sine.
- Sammen med PT Jasmin får jeg virkelig kjørt meg! Her trener du til du ikke klarer mer, og så får du hjelp til å klare enda litt til.

PTens kompetanse viktig
Kasper valgte fitfactory etter en grundig vurdering av flere leverandører av personlig trening.
- Jeg er opptatt av PTens utdannelse og kompetanse, og sjekket nøye på nett hvilken bakgrunn trenerne hos de ulike sentrene har.
PT Jasmin mener de gode resultatene Kasper har fått er resultatet av teamsamarbeid.
- Han var veldig bevisst på hva han ville oppnå, og var klar for å endre både treningsvaner og kosthold. Når kunden ikke er redd for å spørre, og samtidig gjør som vi blir enige om, da er det enklere å sammen få til et godt resultat.

Skadeforebygging og variasjon
Kasper mener at treningen hos fitfactory har gitt ham et godt grunnlag også for å trene på egenhånd.
- Jasmin fokuserer på teknikk og detaljer som jeg ikke hadde kjent til eller funnet ut av på egenhånd. Det er en skadeforebyggende del av det å trene med PT som er viktig å ta med seg. I tillegg sørger han for mye variasjon i øvelsene.
Kasper er nå mer giret på å gjøre ting på egenhånd enn han var før.

Lettere hverdag
Resultatene etter tre måneder med trening hos fitfactory er oppløftende. Riktig trening og bedre kosthold har blant annet gitt et rent tap i fettmasse på hele åtte og et halvt kilo, i følge InBody kroppsanalyser.
- Kostholdet går egentlig av seg selv, og jeg unner meg fortsatt god mat i helgene.
Problemene han hadde med ryggen er borte, han har droppet heisen, og hverdagen er blitt lettere.
- Jeg er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd så langt. Jeg har perset egen tid opp Stolzen med to og et halvt minutt – og attpåtil uten gangsperr dagen etter!LES OGSÅ
En varig helseforbedring var det langsiktige målet med livsstilsendringen for Stephanie Martin (43) da hun begynte å trene hos fitfactory.
- Jeg var slapp og tiltaksløs, og alt var tungt før jeg kom i gang med treningen.
Oppløftende resultater etter tre måneders trening:
- Jeg er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd så langt. OG jeg har perset egen tid opp Stoltzen med to og et halvt minutt - og attpåtil uten gangsperr dagen etter, sier Kasper Naasen.
PT Jasmin mener Kaspers gode resultater er  resultatet av teamsamarbeid.
- Når kunden ikke er redd for å spørre, og samtidig gjør som vi blir enige om, da er det enklere å sammen få til et godt resultat.
Vil du prøve privattrening hos oss? Bestill en gratis konsultasjon