Trening og aktivitet for Nesttunvannet Terrasse

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere

Da vi åpnet FITFACTORY på Midtun for snart 10 år siden, var et av målene å få bidra til en mer aktiv hverdag for "naboer" og beboere i vårt eget nærområde. Vi som står bak FITFACTORY er begge oppvokst i nærområdet (Øvsttun og Smørås), og da er det ekstra kjekt å jobbe lokalt.

Vi lover hyggelige, motiverende og - om du vil det - utfordrende treningsøkter, godt humør og god stemning! Lurer du på noe om aktivitet, kosthold og livsstil, er du alltid velkommen med spørsmål - før eller etter trening, på e-post eller telefon, eller via kontaktskjemaet på denne siden.

Vennlig hilsen
Stig Færø-Landlie og Christer Kjørsvik
eiere

Utetrening for alle i Nesttunvannet Terrasse - både utrent og trent

Vi starter torsdag 7. november, og da blir det to ulike utetreningsgrupper (50 min. varighet per økt) å velge blant:
Torsdager kl. 13:30 kan du bli med på Nesttuntrimmen. Gruppen passer for deg som kanskje ikke har vært aktiv på en stund eller har begrenset treningserfaring, og som ønsker en myk start på en aktiv hverdag. Vi jobber med bevegelighet, balanse og lett styrke - og unngår "hopp og sprett". 
Torsdager kl. 18:00 kan du bli med på Nesttunspretten. Du som velger denne gruppen har allerede trent en del, og er vant til å være aktiv. Du er klar for høyere puls, litt tøffere øvelser - og fikser fint å løpe litt. Fokus på kondisjon og styrke, med allsidige og utfordrende treningsøkter. 
Vi er på plass hos dere 23. oktober - da tilbyr vi InBody kroppsanalyse til kr 200,00 per person (ord. kr 500,00).
I starten av januar 2020 tilbyr vi kosthold om kosthold, aktivitet og livsstilsendring.

Kontakt oss gjerne her