Trening og aktivitet for Nesttunvannet Terrasse

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere

Da vi åpnet FITFACTORY på Midtun for snart 10 år siden, var et av målene å få bidra til en mer aktiv hverdag for "naboer" og beboere i vårt eget nærområde. Vi som står bak FITFACTORY er begge oppvokst i nærområdet (Øvsttun og Smørås), og da er det ekstra kjekt å jobbe lokalt.

Vi lover hyggelige, motiverende og - om du vil det - utfordrende treningsøkter, godt humør og god stemning! Lurer du på noe om aktivitet, kosthold og livsstil, er du alltid velkommen med spørsmål - før eller etter trening, på e-post eller telefon, eller via kontaktskjemaet på denne siden.

Vennlig hilsen
Stig Færø-Landlie og Christer Kjørsvik
eiere

Utetrening for alle i Nesttunvannet Terrasse - både utrent og trent

Vi starter torsdag 7. november, og da blir det to ulike utetreningsgrupper (50 min. varighet per økt) å velge blant:
Torsdager kl. 13:30 kan du bli med på Nesttuntrimmen. Gruppen passer for deg som kanskje ikke har vært aktiv på en stund eller har begrenset treningserfaring, og som ønsker en myk start på en aktiv hverdag. Vi jobber med bevegelighet, balanse og lett styrke - og unngår "hopp og sprett". 
Torsdager kl. 18:00 kan du bli med på Nesttunbootcamp. Du som velger denne gruppen har allerede trent en del, og er vant til å være aktiv. Du er klar for høyere puls, tøffere øvelser - og fikser fint å løpe litt. Fokus på kondisjon og styrke, med allsidige og utfordrende treningsøkter. 
Vi er imidlertid på plass hos dere allerede i slutten av oktober. Da tilbyr vi InBody kroppsanalyse. Mer informasjon kommer om kort tid.

Kontakt oss gjerne her