Kroppsanalyse og InBody 720

En kroppsanalyse gir deg en nøyaktig beskrivelse av din kroppssammensetning (muskelmasse, fett, væske etc.). Målingen inkluderer en gjennomgang av dine resultater sammen med en av våre personlige trenere. Måling og gjennomgang tar til sammen ca. 10 minutter.

Hvorfor kroppsanalyse?
Mange er opptatt av vekt, men det er sammensetningen, og den fysiske tilstanden på kroppen som er helt avgjørende. Med et testresultat fra denne analysen vil du se nøyaktige målinger av din kroppsammensetning. Måleresultatene kan brukes for eksempel som motivasjon i forbindelse med planlagt vektreduksjon, eller for å kunne se detaljert fremgang i et treningsprogram. InBody brukes blant annet på sykehus, treningssentre, fedmeklinikker, hos fysioterapeuter og hos kostholdsveiledere.

Om selve målingen
InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk motstandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. Selve testen tar bare et par minutter, er helt trygg og svært nøyaktig.

Målingen gjøres ikke hvis du har pacemaker eller er gravid, uten etter nærmere avtale med din lege/jordmor.

Reserver tid for måling

Vi besøker Tryg på Lysaker tirsdag 20. og onsdag 21. august kl. 10.00-15.00. Du finner oss i ramblasonene i 6. etasje (tirsdag) og 7. etasje (onsdag).

Det vil også være mulig å avtale tid for måling hos fitfactory på Grünerløkka.