fitfactory har åpnet på Grünerløkka

To år etter at fitfactory åpnet Bergens første privattreningssenter på Midtun utvides virksomheten. Tirsdag 2. april åpnet nytt privattreningssenter i Oslo.
– Vi viderefører konseptet vi har etablert i Bergen, og skiller oss fortsatt fra de ordinære treningssentrene. I fitfactory får kundene et lite senter hvor de slipper å trene på utstilling, sier senterleder og privattrener Stig Færø Olsen.
Det nye senteret ligger ved Ringneskvartalet på Grünerløkka, og har dermed flere vanlige treningssentre i nærområdet.
– Nær halvparten av våre kunder i Bergen bruker fitfactory som et supplement til treningen på et ordinært senter. Vi regner med at det samme vil gjelde for senteret i Oslo, sier Færø Olsen.

Kun to til tre kunder samtidig
Senterlederen tror ikke at de vanlige sentrene vil merke noe videre til fitfactory.
– Prismessig er vi absolutt konkurransedyktige, men vår erfaring er at vi særlig får kunder som uansett ikke trives med personlig trening i de store sentrene.

Trening hos fitfactory foregår alltid sammen med en privattrener, aldri på egenhånd. Færø Olsen forklarer at det kun er to til tre kunder på trening samtidig hos fitfactory på Grünerløkka.
– Alle er opptatt med sin egen privattrener. Dermed kan de konsentrere seg om treningen, og ikke om at andre ser på dem mens de tar seg helt ut.

Bedre resultater
Færø Olsen opplever at svært mange kunder ønsker hjelp til livsstilsendring, har vondter eller behov for særlige tilpasninger av treningsopplegget. Han inkluderer blant annet alltid en personlig tilpasset kostholdsplan i pakkene han skreddersyr for sine kunder.
– En personlig trener har en fagutdanning som de fleste mosjonister mangler. Profesjonell hjelp gir bedre resultater.

Ikke medlemskap
fitfactory har ikke medlemskap eller bindingstid, men tilbyr pakker som varer fra tre uker til tre måneder. Færø Olsen har både faste kunder og ”av-og-på-kunder”.
– Noen bruker oss som starthjelp for å komme skikkelig i gang med treningen, eller bruker fitfactory i perioder, for eksempel om vinteren. Andre trener regelmessig hos oss året rundt.

Færø Olsen har jobbet som personlig trener i Oslo for noen år tilbake, og har fått flere av sine tidligere kunder tilbake. Foruten ham består teamet i Oslo av privattrenerne Tale Birkeland Irgens, Silje Kristiansen, Kim Holmen og Nuno Correia.

Her finner du oss i Oslo

Du finner oss like ved Ringnes Park på Grünerløkka, i Toftes gate 12 (inngang fra Sunnmørgata). Vi er lett tilgjengelig med kollektivtransport, og det er gateparkering like utenfor.
Kollektiv: Trikk nr. 11, 12 og 13 - holdeplass Biermannsgate.

Kontakt oss

Telefon 55 13 02 00 - e-post oslo@fitfactory.no