fitfactory åpnet i desember 2010 Bergens første privattreningssenter, og har i dag tre sentre - i Bergen (Midtun og Ørnen) og i Oslo (Grünerløkka).

fitfactory er små og personlige sentre med tilbud innen personlig trening, gruppetrening, kosthold, livsstilskurs og vektreduksjon.

fitfactory springer ut av kostholdsfirmaet fitworks, som har drevet virksomhet on- og offline siden 2006.
fitfactory søker selgere (Oslo og Bergen)

Jobben som selger for fitfactory består i å selge privattrening, livsstilspakker og kostholdsveiledning til private og bedrifter.
Ditt arbeid er provisjonsbasert – sammen blir vi enige om hva dine mål skal være, og deretter styrer du i stor grad arbeidstid og -mengde selv. Vi søker en selger per by.

Dette ser vi etter

Som selger for fitfactory må du være voksen i fremferd, utadvendt og ha gode kommunikasjonsevner. Du liker godt å jobbe med mennesker, har et bredt bredt kontaktnett i din by og er interessert i trening og helse. Vi ser etter deg som liker å nå dine mål og som har salgserfaring.

Personlige egenskaper
Du er positiv og har et godt, stabilt humør. Du er selvstendig, kreativ og initiativrik, utadvendt og omgjengelig – men ingen ”rå-selger”. Du er tillitvekkende og ærlig.

Er du den rette for oss?

Som selger tilknyttet fitfactory er du selv ansvarlig for hvordan din arbeidsdag ser ut. Derfor er din evne til å jobbe selvstendig avgjørende. Du vil være tilknyttet fitfactory som selvstendig næringsdrivende. Vi hjelper deg med det praktiske hvis du ikke alt er registrert.

Vi hører gjerne fra deg hvis du mener at du passer til å jobbe for fitfactory. Send en CV på e-post til kontaktpersonene under. Lurer du på noe, eller vil vite mer om konseptet?

Oslo: Kontakt Stig Færø-Landlie – e-post stig@fitfactory.no eller mobil 941 06 191.

Bergen: Kontakt Christer Kjørsvik – e-post christer@fitfactory.no  eller mobil 907 86 142.