Bli en av oss!

Om FITFACTORY

Vi hører gjerne fra selvstendige personlige trenere som ønsker å arbeide for oss i Bergen. Vi har tilgjengelig kapasitet for erfarne PTer med eksisterende kundeportefølje, og tar tidvis også inn uerfarne eller mindre erfarne PTer med ambisjoner om å arbeide minst 30 timer per måned. Les mer
fitfactory ble etablert i 2010, som Bergens aller første privattreningssenter. Våre sentre finner du i Media City Bergen (MCB) i sentrum, på Midtun og i Ytre Sandviken (de to sistnevnte samlokalisert med Nr1 Fitness Xpress).

Våre privattrenere

Trenere merket med ** har individuelt pristillegg

THOMAS NUMMEDAL **

Privattrener (Ytre Sandviken og Media City Bergen)
Thomas er utdannet fysioterapeut, med en bachelorgrad i fysioterapi fra OsloMet. Han har flere års erfaring som personlig trener og instruktør i slyngetrening. Selv har han spilt både fotball og bordtennis aktivt, og har de senere årene drevet egentrening med fokus på styrke og kondisjon.

Som personlig trener er Thomas opptatt av at treningen skal tilpasses den enkeltes forutsetninger og mål. Sammen med Thomas er du i trygge hender, og han vil alltid sørge for at øvelser utføres med riktig og god teknikk. Kontakt Thomas
Trene med Thomas: kr 960,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

JULIE KJØRSVIK

Privattrener (Midtun)
Julie er utdannet personlig trener gjennom en bachelorgrad i "Health and Fitness Promotion" med en undergrad i trenings- og sportspsykologi fra Pacific Lutheran University (Washington State, USA). Hun har bakgrunn som konkurransesvømmer, er utdannet svømmeinstruktør og har mange års erfaring med svømmeopplæring for barn og unge.

Julie er opptatt av at trening skal oppleves som lystbetont og kjekt. Hun fremmer aktivitet som sentralt for generelt god helse og en sunn livsstil. Selv er hun spesielt interessert i styrketrening. Kontakt Julie
Trene med Julie: kr 860,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Stig færø-landlie **

Privattrener, livsstilscoach og medeier (Midtun og MCB)
Stig er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole, og er høgskolekandidat innen medisin og ernæring ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han er også utdannet kostholdsveileder ved NKS, og har arbeidet i treningsbransjen siden 2001, både som personlig trener og som instruktør innen gruppetrening. Han ledet personlig trening ved Elixia Årvoll i to år, og har jobbet et år som daglig leder ved Elixia Kokstad.

Sammen med medeier Christer Kjørsvik startet han i 2006 kostholdsfirmaet fitworks - i dag en del av fitfactory. Stig jobber med trening og coaching, holder kurs, foredrag og driver konseptutvikling. Kontakt Stig
Trene med Stig: kr 1.060,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Jakob Reiso **

Privattrener (MCB og Midtun)
Jakob er utdannet personlig trener ved Active Education, og er spesielt interessert i styrketrening. Han er opptatt av hvordan trening kan bidra til en generelt god helse, slik at du og kroppen fungerer best mulig i en hektisk hverdag.
 
Selv trener han blant annet styrke, kondisjon, teknikk og bevegelighet. Dine behov, mål og forutsetninger avgjør hvilken retning du og Jakob sammen velger for at du skal oppnå resultatene du ønsker deg. Kontakt Jakob
Trene med Jakob: kr 910,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

MARTIN ELVIK HAGEN

Privattrener (Midtun)
Martin er utdannet personlig trener ved Active Education, og har flere års treningsbakgrunn fra fotball og basketball.

Martin er opptatt av at treningen skal være gøy for deg som trener, at du skal få mestringsfølelse og få noe ut av innsatsen i hverdagen. Martin er opptatt av å hjelpe deg med en sunn livsstil som faktisk passer inn i hverdagen din - både når det gjelder kosthold og trening.
Kontakt Martin
Trene med Martin: kr 860,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

TONE IVERSEN STYVE **

Privattrener og yoga-instruktør (Midtun)
Info kommer. Kontakt Tone
Trene med Tone: kr 960,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

TOR SVANØE **

Privattrener (Midtun og MCB)
Info kommer. Kontakt Tor
Trene med Tor: kr 1.060,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Stine Hafstad

Privattrener (Midtun)
Stine er utdannet personlig trener ved Aalborg Sportshøyskole. Herfra har hun også utdanning som styrketrener, Coach og bodytoninginstruktør - alle utdannelser godkjent av Det Danske Idrætsforbund.

Stine er særlig opptatt av styrketrening for kvinner, og studerer psykologi ved siden av jobben som privattrener i fitfactory. Kontakt Stine
Trene med Stine: kr 860,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Jasmin Cisija **

Privattrener (Midtun)
Jasmin er utdannet idrettspedagog (master i idrett) og personlig trener ved universitetet i Sarajevo. Han har tidligere jobbet som instruktør/trener innen både svømming, fotball og ski, og har erfaring som personlig trener ved Sarajevo sportssenter. Jasmin har i tillegg UEFA B fotball-lisens, har spilt fotball på toppnivå i Bosnia (tilsvarende norsk tippeliga) i flere år, og har i Norge blant annet spilt for Fyllingen.

Velger du Jasmin som din privattrener gir han deg variert, effektiv og resultatorientert trening. Kontakt Jasmin
Trene med Jasmin: kr 1.010,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Christer Kjørsvik

Kostholdsrådgiver, privattrener pilates (Midtun) og instruktør - daglig leder og medeier
Christer er lisensiert kostholdsrådgiver fra SAFE Education, og har over 20 års erfaring som instruktør (styrke og pilates). I fitfactory instruerer han pilates én-til-én (PT) og i gruppe, i tillegg til pausegym og annen gruppetrening. Han tilbyr også undervisning innen kosthold, både én-til-én og i grupper.
Trene PT pilates (1:1) med Christer: kr 860,00 (50 min.) før ev. mengderabatt

Christer er utdannet kommunikatør og har arbeidet i treningsbransjen siden 1997 som instruktør og i administrative stillinger. Som daglig leder håndterer han bedriftskontakt, daglig drift og markedsføring. Han startet kostholdsfirmaet fitworks i 2006 sammen med Stig. Kontakt Christer

Er du vår nye PT?

Personlig trener med erfaring
Vi søker flere privattrenere til våre tre sentre i Bergen. Særlig ønsker vi å knytte til oss deg som er interessert i å arbeide som PT på fulltid, og som har erfaring (dvs. levert minst 500 PT-timer).

Det er en stor fordel om du har en eksisterende kundeportefølje, eller at du har et nettverk i området hvor du ønsker å arbeide som PT.

Vi tilbyr meget gode og konkurransedyktige betingelser, samt gunstige incentivordninger hvis du har med deg en kundeportefølje.
Kontakt oss nå eller les mer