Vi gjør bedriften sprekere

Med privattrener tilgjengelig "på huset" kan ansatte som har utfordringer - for eksempel med kosthold, overvekt eller ønske om å komme i gang med aktivitet - raskt få råd og hjelp. Terskelen senkes når de ansatte slipper å oppsøke et treningssenter for å få hjelp.
Våre privattrenere kan gi opplæring i bruk av apparater og utstyr, sette opp treningsprogrammer for ansatte - og tilby personlig trening i eller utenom arbeidstiden i bedriftens egne lokaler.

Spiser dine ansatte riktig?

Riktig kosthold er avgjørende for god helse og for at vi har energi til å gjøre alt det vi ønsker. Med kostholdsveileder på plass i bedriften til faste tider kan de ansatte få individuelt tilpassete kostholdsplaner, samt veiledning og oppfølging i forbindelse med vektendring.

Hvis flere ansatte har et ønske om vektreduksjon tilbyr vi også fitfactorys "Sunn og slank livsstilskurs" som varer i 8 til 12 uker og gjennomføres i bedriftens lokaler.

Energigym/pausegym

Pausegym er "energipauser" på 15 minutter og foregår i bedriftens egne lokaler til avtalt tid i løpet av vanlig arbeidstid.

En av våre privattrenere eller instruktører leder alle som ønsker å delta gjennom enkle øvelser som får blodsirkulasjonen i gang og temperaturen litt opp - uten at deltakerne trenger å løpe i dusjen etterpå. Økten avsluttes med lett uttøying.

Samarbeidsavtaler

En bedriftsavtale gir blant annet rabatt på privattrening hos fitfactory. Den kan også inneholde avtale om trening og veiledning i bedriftens egne lokaler, pausegym, kostholdsveiledning, fokusdager og foredrag.

Våre bedriftsavtaler gjelder i tolv måneder med prisgaranti i avtaleperioden.

Vi tilbyr blant annet

▪ Personlig kostholdsveiledning og livsstilskurs
▪ Pausegym/energigym
▪ PT-timer i bedriftens treningslokaler
▪ Utforming av treningsprogrammer
▪ Opplæring i bruk av bedriftens egne treningsfasiliteter

Mer informasjon?

Kontakt daglig leder Christer Kjørsvik på telefon 907 86 142 eller via e-post.