Privattrening i gruppe

Privattrening i gruppe med dyktige og erfarne instruktører gir rom for personlig tilpasning og tettere oppfølging av hver enkelt deltaker.

Pilates

Pilates fokuserer særlig på å styrke kjernemuskulaturen i kroppen, og passer for alle - gammel og ung, trent og utrent, menn og kvinner. Treningen innebærer ikke "hopp og sprett", og lar deg konsentrere deg om å kjenne hver eneste repetisjon. Øvelsene og intensiteten tilpasses gruppen. Super holdningstrening!

Instruktør: Christer Kjørsvik

Høsten 2019

Dag og sted:
Mandager kl. 20:00, fitfactory Midtun

Høstens kursrekke:
▪ 14.10-16.12 (10 økter), kr 1.500,00
▪ Drop-in-pris kr 160,00 per gang
Vi trenger minst 5 påmeldte til kursrekken før vi kjører i gang

Påmelding

Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.