PT HJEMME

Har du travle dager og vil bruke minst mulig tid på transport? Kanskje har du eget treningsutstyr eller trimrom? Foretrekker du å trene hjemme hos deg selv, men vil ha hjelp til å få maksimalt ut av øktene? Vi tilbyr PT HJEMME - ledet av en av våre dyktige privattrenere.

PT HJEMME er effektivt og tidsbesparende. Vi tar med oss treningsutstyret som trengs, og stiller på døren din til avtalt tid. Varighet per økt er 50 minutter, og pris per økt inkluderer transport/reisetid. Er dere flere i husholdningen som ønsker PT, er også duo-økter en mulighet.

PRIS (våre ordinære rabatter gjelder også for PT HJEMME)
▪ PT HJEMME 50 minutter: kr 1.090,00 (NB! Individuelt pristillegg for enkelte privattrenere)
▪ PT DUO: 50 % tillegg i pris
▪ Elektronisk kontrakt - betaling med Vipps

Mer info eller bestilling

Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.