Privattrening på
Hotel Norge by Scandic

FITFACTORY HOTEL NORGE tilbyr personlig trening i private omgivelser - hos oss slipper du å trene på utstilling (senteret er dog åpent for hotellets gjester). Vi tilbyr privattrening 1-til-1 (solo), 2-til-1 (duo) og i mindre grupper.

Vi tilbyr ikke egentrening - kun trening sammen med privattrener. Derfor må du ha en treningsavtale før du kommer. På Hotel Norge har vi ikke medlemskap, og ingen bindingstid.

Har du ønske om eller medisinsk behov for vekt-/fettreduksjon, eller trenger å gå opp i vekt? Vi har lang erfaring, høy kompetanse og gode resultater innen livsstilsendring og kosthold. Du behøver ikke være privattreningskunde for å bruke vårt tilbud innen kosthold og livsstil.
NÅR PASSER DET FOR DEG?
Vi har åpent alle dager og tider etter nærmere avtale. En privattreningsøkt varer 50 eller 25 minutter. Sammen med din privattrener avtaler du treningstider enten for hele kontraktsperioden, eller fra gang til gang.

Hvis du vil trene til faste dager/tider kan det være lurt å avtale for en lengre periode – da er du sikker på at din trener er tilgjengelig og har reservert tidene for deg. Du kan selvsagt gjøre endringer hvis timeplanen din endres.

Nysgjerrig?

Våre privattrenere gir deg gjerne en gratis, muntlig konsultasjon (inntil 25 minutter), men vi tilbyr ikke gratis trening. Vil du prøve trening hos oss anbefaler vi PT Startpakke. Den gir deg en introduksjon til privattrening med to 50-minutters økter, og lar deg teste kjemien mellom deg og din privattrener.
Begge øktene gir deg et skikkelig treningsutbytte. I den første økten bruker din privattrener noe av tiden på å kartlegge ditt utgangspunkt og målsetning.
Kostholdsveiledning/-plan er ikke en del av startpakken.
BESTILL PT STARTPAKKE I KONTAKTSKJEMAET

Gavekort?

Et gavekort på privattrening er en sprek og fin gave! Fyll ut skjemaet på denne siden, så kontakter vi deg. Vi kan sende gavekortet til deg i posten, som vedlegg i e-post, eller du kan hente kortet i et av våre sentre. BESTILL GAVEKORT I KONTAKTSKJEMAET
Kontakt/reservasjon/informasjon


FITFACTORY HOTEL NORGE
Du finner oss på Ole Bulls plass 4 i Hotel Norge by Scandic - vi henter deg i hotellresepsjonen i 2. etasje når du har avtale. Hotellet ligger midt i Bergens hjerte, like ved Torgallmenningen. Det finnes parkeringsmuligheter i hotellets garasje, samt i Klostergarasjen - tre minutters gange fra hotellet.

Offentlig transport
Bybane eller buss fra alle bydeler. Byparken er nærmeste bybanestopp, omkring 100 meter gangavstand fra hotellet. Gangavstand fra Bystasjonen og jernbanestasjonen omkring 800 meter (7 minutters gange).