Er du vår nye kollega?

Vi søker privattrenere i Bergen

Vi søker flere privattrenere til våre tre lokasjoner i Bergen - på Hotel Norge i sentrum, på Midtun og i Ytre Sandviken.

Om deg
Vi ønsker særlig å knytte til oss deg som er interessert i å arbeide som PT på fulltid, og som har erfaring (dvs. levert minst 500 PT-timer).

Det er en stor fordel om du har en eksisterende kundeportefølje, eller at du har et nettverk i området hvor du ønsker å arbeide som PT. Vi tilbyr meget gode og konkurransedyktige betingelser, samt gunstige incentivordninger hvis du har med deg en kundeportefølje.

Dette ser vi etter
Som privattrener i fitfactory må du være voksen i fremferd, utadvendt og ha gode kommunikasjonsevner. Du liker godt å jobbe med mennesker, og er i stand til å tilpasse trening og veiledning ut fra hver enkelt kundes behov. Din faglige kompetanse er høy, og du fremstår som sikker og profesjonell. Samtidig er du ydmyk overfor kundens ønsker og forventninger.

Personlige egenskaper
▪ Du er positiv og har et godt, stabilt humør.
▪ Du er selvstendig og initiativrik.
▪ Du er utadvendt og omgjengelig.Kompetanse/bakgrunn

Du har solid realkompetanse og er utdannet personlig trener fra for eksempel Norges Idrettshøgskole, Akademiet for Personlig Trening, Safe Education eller Active Education. Bachelor i idrett eller fysioterapi er ønskelig, men ikke et krav.

Som PT tilknyttet fitfactory er du selv ansvarlig for hvordan din arbeidsdag ser ut. Derfor er din evne til å jobbe selvstendig avgjørende. Du har selv et ansvar for å bygge din kundeportefølje. fitfactory bidrar i arbeidet med å tiltrekke sentrene kunder gjennom markedsføring og ulike aktiviteter og events, og fordeler henvendelser fra potensielle kunder til aktuelle privattrenere.

Er du den rette for oss? Er vi riktige for deg?
Vi søker primært privattrenere som ønsker å arbeide fulltid. Hos oss innebærer det en målsetting om å levere omkring 80-90 PT-timer per måned. Vi hører også gjerne fra deg om du ønsker å jobbe som PT på deltid. Du har i så fall ambisjoner om å arbeide minimum 30 timer per måned.

Som privattrener hos fitfactory er du tilknyttet oss som selvstendig næringsdrivende. Vi hjelper deg med det praktiske hvis du ikke alt er registrert.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende (og fortrolig, hvis du ønsker det) prat om du lurer du på noe, eller vil vite mer om konseptet. Kortfattede søknader med CV vurderes fortløpende.

Kontakt Christer Kjørsvik – e-post christer@fitfactory.no eller mobil 907 86 142
Ny i gamet?
Har du den grunnleggende kompetansen, men mangler erfaring? Eller starter du helt på null, uten kunder i porteføljen? Vi tar kun inn én eller to "ferske" personlige trenere hver sesong, slik at vi kan sikre grundig oppfølging og hjelp i oppstartsfasen.

Gjennom kursing, opplæring og gunstige startbetingelser bidrar vi til at du kommer deg i gang. Relevant og formell kompetanse er en forutsetning, men vi stiller ikke krav til at du har praktisk erfaring som personlig trener. Du er gjerne student innen idretts- eller helsefag, fysioterapi eller folkehelsearbeid, eller du er nylig ferdig med utdanning innen personlig trening.

Vurderer du en PT-utdanning? Etter forutgående avtale refunderer vi inntil halve studieavgiften for deg som begynner som privattrener hos oss etter endt utdanning.

Vil du vite mer? Kontakt christer@fitfactory.no eller ring 55 13 02 00 for mer informasjon.