Er du vår nye kollega?

Vi søker flere privattrenere TIL VÅRE TRE LOKASJONER I BERGEn - I SENTRUM, PÅ MIDTUN OG I YTRE SANDVIKEN

Er du erfaren som PT, og ønsker større frihet til å styre arbeidsdagen selv? Har du kanskje en annen hovedjobb, men lyst til å jobbe som personlig trener på deltid? Eller arbeider du allerede som PT, men er lei av presset om å levere et visst antall timer for at bonusen skal slå inn? Er jaget etter flere timer i ferd med å ta bort gleden over å hjelpe andre med å lykkes? Da synes vi du skal lese litt til ...

PT-yrket har utviklet seg mye gjennom de snart 15 årene vi har vært i bransjen. Formalkompetansen forventes å være på plass i dag - og det å benytte seg av en personlig trener er langt mer vanlig enn det en gang var.

Samtidig ser vi tendenser til at dyktige PTer jobber så mye at de brenner lyset "i begge ender", ofte for å nå bonusmål eller på grunn av høye leveranseforventninger - og ender opp med å gå lei, og velger å forlate treningsbransjen. For både bransjen og kundene er det utrolig synd når flinke PTer mister piffen og legger opp.

Vi mener det må være rom for deltids-PTene. For alle dem som er tilfreds med å jobbe akkurat nok til at arbeidsgleden får leve. Du MÅ ikke å jobbe fulltid for å være PT hos FITFACTORY - men vi har selvfølgelig plass til deg som vil det også! Det viktigste er hva du kan, og hvordan du praktiserer det.

Om deg
Vi ønsker å knytte til oss deg som har erfaring (dvs. levert minst 500 PT-timer). Du vet hva det vil si å levere god kvalitet, og forstår hva som skal til for at kundene dine skal være tilfredse. Du vet hvordan du behandler en potensiell kunde som vurderer å knytte seg til deg - og hvordan du ter deg når kundekontrakten nærmer seg slutten.

Har du allerede en eksisterende kundeportefølje? Fint - dine kunder er også velkomne hos oss. Vi tilbyr veldig gode og konkurransedyktige betingelser, samt gunstige incentivordninger hvis du har med deg en kundeportefølje.

Dette ser vi etter
Som privattrener i FITFACTORY må du være voksen i fremferd, utadvendt og ha gode kommunikasjonsevner. Du liker godt å jobbe med mennesker, og klarer å tilpasse trening og veiledning til hver enkelt kundes behov. Din faglige kompetanse er høy, og du fremstår som sikker og profesjonell. Samtidig lytter du til og forsøker å tilpasse deg kundens ønsker og forventninger.

Personlige egenskaper
▪ Du er positiv og har et godt, stabilt humør.
▪ Du er selvstendig og initiativrik.
▪ Du er utadvendt og omgjengelig.

Kompetanse/bakgrunn
Du har solid realkompetanse og er utdannet personlig trener fra for eksempel Norges Idrettshøgskole, Akademiet for Personlig Trening, Safe Education eller Active Education. Bachelor i idrett eller fysioterapi er et pluss, men ikke et krav.

Som PT tilknyttet FITFACTORY er du selv ansvarlig for hvordan arbeidsdagen din ser ut. Derfor er din evne til å jobbe selvstendig avgjørende. Du har selv et ansvar for å bygge din kundeportefølje. Vi bidrar gjennom å tiltrekke sentrene kunder via markedsføring, ulike aktiviteter og events, og fordeler henvendelser fra potensielle kunder til aktuelle privattrenere.

Som privattrener hos FITFACTORY er du tilknyttet oss som selvstendig næringsdrivende. Vi hjelper deg med det praktiske hvis du ikke alt er registrert.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende (og fortrolig, hvis du ønsker det) prat om du lurer du på noe, eller vil vite mer om konseptet vårt. Kortfattede søknader med CV vurderes fortløpende.

Kontakt Christer Kjørsvik – e-post christer@fitfactory.no eller mobil 907 86 142