Komplett kostholdspakke

▪ 45 min. konsultasjon + initiell Inbody kroppsanalyse
▪ Dynamisk, individuell kostholdsplan tilpasset dine behov og mål + tilgang til veileder/rådgiver via e-post i 6 uker
▪ Avsluttende Inbody kroppsanalyse, samt eventuell justering av kostholdsplanen
Om kostholdspakken
Kostholdspakken omfatter en 45 minutters konsultasjon med kartlegging av dine nåværende spisevaner. Vi gjennomfører også en initiell InBody kroppsanalyse.

I etterkant av konsultasjonen mottar du en individuelt tilpasset kostholdsplan på e-post, samt tilgang til veiledning via e-post i 6 uker. Du kan kontakte oss underveis i programmet hvis du har spørsmål eller "står fast". Vi avslutter oppfølgingen med en ny kroppsanalyse og evaluering av utviklingen, samt en justering av kostholdsplanen, hvis det er nødvendig.

Ingen ekstreme endringer
Blir forandringene for store, er det mindre sannsynlig at du klarer å holde på vanene. Derfor ser vår kostholdsveileder på hva du pleier å spise når din nye kostholdsplan utformes. Samtidig er det viktig at du får et kosthold som du kan trives med, og som ikke hindrer deg i å spise sammen med resten av familien. Kostholdsplanene vi gir deg anbefaler type og mengde mat du bør spise i forhold til dine behov og mål - og for å sikre deg et balansert og riktig kosthold.
Din kostholdsplan
Din personlige kostholdsplan foreslår hvordan du kan tilpasse kostholdet ditt slik at det hjelper deg på veien mot ditt vektmål. Med en plan fra fitfactory spiser du helt vanlig mat som hele familien kan like - ikke dyre spesialprodukter.

Våre kostholdsplaner baserer seg på retningslinjene fra Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet. Vi gir deg en kostholdsplan skreddersydd ut fra dine behov - og støtte til å finne og bevare gode og sunne spisevaner.

Vi er der for deg
Forskning viser at det tar minst tre til fire uker å etablere en ny vane. Vi coacher deg hele veien - du behøver ikke logge deg på en webside eller stille opp på stadige møter.

Gjennom e-post har du oss i lommen! Blir forandringene for store, er sannsynligheten liten for at du klarer å holde på vanene. Derfor "holder vi deg i ørene" om du trenger det, og hjelper deg gjennom den perioden hvor sjansen for frafall er størst.

Pris kr 1.790,00
BESTILLING - fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg