Privattrening og personlig trening på Midtun

FITFACTORY MIDTUN tilbyr både personlig trening i senter, og privattrening i egen PT-sone - hvor du slipper å trene på utstilling. Vi tilbyr privat- og personlig trening 1-til-1 (solo), 2-til-1 (duo) og i mindre grupper. Ved privattrening vil det aldri være mer enn to kunder på trening i sonen samtidig.

Ønsker du kun å trene sammen med personlig trener hos oss, trenger du IKKE medlemskap, og har ingen bindingstid. På Midtun kan du også drive egentrening - med medlemskap hos vår samarbeidspartner NEXT.

Har du ønske om eller medisinsk behov for vekt-/fettreduksjon, eller trenger å gå opp i vekt? Vi har lang erfaring, høy kompetanse og gode resultater innen livsstilsendring og kosthold. Du behøver ikke være privattreningskunde for å bruke vårt tilbud innen kosthold og livsstil.
NÅR PASSER DET FOR DEG?
Vi har åpent alle dager og tider etter nærmere avtale. En treningsøkt med PT varer 50 eller 25 minutter. Sammen med din privattrener avtaler du treningstider enten for hele kontraktsperioden, eller fra gang til gang.

Hvis du vil trene til faste dager/tider kan det være lurt å avtale for en lengre periode – da er du sikker på at din trener er tilgjengelig og har reservert tidene for deg. Du kan selvsagt gjøre endringer hvis timeplanen din endres.

Med en avtale om privat- eller personlig trening hos oss kan du varme opp i senteret inntil 15 minutter før din avtale med PT starter.

Nysgjerrig?

Våre privattrenere gir deg gjerne en gratis, muntlig konsultasjon (inntil 25 minutter), men vi tilbyr ikke gratis trening. Vil du prøve trening hos oss anbefaler vi PT Startpakke. Den gir deg en introduksjon til privattrening med to 50-minutters økter, og lar deg teste kjemien mellom deg og din privattrener.
Begge øktene gir deg et skikkelig treningsutbytte. I den første økten bruker din privattrener noe av tiden på å kartlegge ditt utgangspunkt og målsetning.
Kostholdsveiledning/-plan er ikke en del av startpakken.
BESTILL PT STARTPAKKE I KONTAKTSKJEMAET

Gavekort?

Et gavekort på privattrening er en sprek og fin gave! Fyll ut skjemaet på denne siden, så kontakter vi deg. Vi kan sende gavekortet til deg i posten, som vedlegg i e-post, eller du kan hente kortet i et av våre sentre. BESTILL GAVEKORT I KONTAKTSKJEMAET
Kontakt/reservasjon/informasjon


FITFACTORY MIDTUN
Du finner oss i Sandbrekkevegen 96, i etasjen over Meny - samlokalisert med NEXT. Kommer du med bil, har vi god og gratis parkering. Vær oppmerksom på skiltingen, i enkelte områder er parkering forbudt i gitte tidsrom. Senteret ligger om lag en kilometer (10 minutters gange) fra Nesttun.

Offentlig transport
Du kan ta både rute 70, 80 og 90 fra sentrum til fitfactory – først linje 1 (Bybanen) til Nesttun, og så overgang til buss det siste stykket fra Nesttun til Midtun. Avhengig av bussrute går du av på siste stopp før rundkjøringen (ved OBS! Bygg), eller på stoppet i bunnen av Helldalsåsen.