Privattrening i gruppe

Privattrening i gruppe med dyktige og erfarne instruktører gir rom for personlig tilpasning og tettere oppfølging av hver enkelt deltaker.

Velkommen til yogadager 19. og 20. mai

Vi inviterer deg til å prøve yogatimene våre - helt uforpliktende, og i trygge omgivelser
Vi tilbyr yoga som privattrening i gruppe. Det betyr færre deltakere på en time (inntil 15 personer). Med et begrenset antall deltakere får instruktøren bedre mulighet til å hjelpe med individuell tilpasning, og kan gi deg tettere oppfølging. Færre deltakere betyr også at vi tilbyr svært god plass - og dermed ekstra coronavennlig avstand til andre mens du trener.

Nysgjerrig på yoga?

På yogadagene kan du helt uforpliktende teste våre ulike yoga-timer, og bli bedre kjent med dine instruktører - Anne Marie og Wenche. Vi tilbyr yoga både formiddag og kveld de to dagene, med en hel times varighet på formiddag, og tre litt kortere smakebiter på kveldstid:
ONSDAG 19. MAI
10:00-11:00   Hatha yoga
18:00-18:40   Hatha yoga
18:45-19:25   Flow yoga
19:30-20:00   Yin yoga
TORSDAG 20. MAI
10:00-11:00   Flow/yin yoga
19:00-19:30   Yin yoga
19:35-20:20   Hatha yoga
20:25-21:00   Flow yoga

Priser

1-dagspass - kun formiddag, kr 100,00
2-dagerspass - kun formiddag begge dager, kr 150,00

1-dagspass - alle kveldstimer, kr 150,00
2-dagerspass - alle kveldstimer begge dager, kr 250,00

Påmelding og betaling

Vi sender deg en forespørsel om betaling via Vipps. Vi bruker mobilnummeret du oppgir i skjemaet under. Når betalingen er mottatt, får du bekreftelse på påmeldingen via e-post eller SMS. 

Ønsker du dagspass formiddag den ene dagen, og dagspass kveld den andre? Vennligst fyll ut skjemaet to ganger.


Yoga

I bunn for alle våre yogatimer ligger fokus på teknikk og tilstedeværelse. Timene passer for alle kropper.

YIN YOGA
Dette er den rolige yoga-økten. Her skal vi bare være. Posisjoner holdes fra to til fem minutter. Dette er en "kald time", så her kan det være godt med varme klær. Anbefaling: Pledd, blokk og stropp kan gi bedre utbytte av økten.

YOGA FLOW
Vi flyter på pusten, og flyter fra posisjon til posisjon.

HATHA YOGA
Her setter yogainstruktøren tema eller fokus for økten. Hatha Yoga passer for deg som ønsker variasjon, og å prøve forskjellige stilarter innen yoga. Treningen kan være styrkende, varm, rolig og utfordrende.

Våre instruktører

Anne Marie Blomberg  har lang instruktørerfaring. Hun startet med yoga i 2001, og har senere gjennomført en rekke kurs og utdanninger innen ulike yogastiler. Anne Marie brenner for å dele sin kunnskap og sine erfaringer innen yoga og pilates. Gjennom funksjonell trening blir vi sterkere og smidigere, slik at hverdagen vår blir enklere og lettere.
Wenche Sætre Hjelmeland er en solid og erfaren yogainstruktør med erfaring siden 2009. Hun har godt grep om det tekniske og formidler på en klar, fin og trygg måte. Wenche ønsker å vise at du gjennom yoga kan finne glede i bevegelse, og kjenne at du får styrke, bevegelighet og balanse.

Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.